Det bli inte mycket blogande från midsomma...

Det bli inte mycket blogande från midsommar festivalen. Men jag älskar möten mellan människor. Är det inte allt går ut på?


Nu är det dags för festival igen. Dock j...

Nu är det dags för festival igen. Dock jobba klart för dagen först. Det är midsommarfestivalen som är nästa festival på schemat. Var nere igår och satte upp tältet, å det luktade massa mögel. Får hoppas det är ut vädrat tills i eftermiddag då det är dags att korka upp. Ska bara hem å färga håret å filip ska trima mitt hår lite. Sen köpa groggverke. Sen kan man cykla ner till rassle, å börja festa! Ses i eftermiddag /Torsten


Siesta! -10

Ja du ska man försöka sammanfatta siesta festivalen.

Jag gick ut stenhårt direkt på onsdagen när vi kom, trodde det var onsdag fram till torsdadgs kvällen. lurigt hehe
Man har kännt att man börjar bli för gamal för att hålla i gång så länge, men efter duchen hemma i söndags länktade man nästan efter att sova i tältet, men bara nästan.

Ja efter som jag trode det var onsdag hela torsdagen blev det inga spelingar att kolla på. Men träffade massa trevliga människor på festivalen. Som jag sa till vakterna, tänk er samma mängd ute på kroggen en fredags kväll, då lär det garanterat varit mer bråk. alla har lite mer skönare inställning när dom är på festival tror jag.
Sen hade jag lite lådfest på natten. å fick folk att sjunga med i mer jul å maggnus uggla, det var jävla festligt

På fredagen så han man ju nycktra till lite för hade inget groggvirke. så vi begav oss in till stan å handlade lite. Räzz köpte en vattenmelon som han rullade runt lite var stans.
sen på Fredags kvällen spelade Teddybers, så jävla fucking bra dom var, ni måsta vatt där för att veta vad jag talar om. Sen blev det nog lite låda på kvällen med.

Lördagen började i tetras å hvegis tält. med massa pruttljud hehe festligt. sen köpte jag mat för första gången sen jag kom. det var mumsigt. Har bara druckigt lite nyponsoppa innan.
Sen drog jag med tetra å kollade maskinen, men jag såg nog bara 2 låtar.
var rätt seg där sista kvällen, när man fått mat å så i sig.

Kan med säga att vädret sög rätt hårt under festivalen. Var nog bara onsdagen som var fin. sen regnade det en del å var svin kallt. någon kväll var det frost på tälten.
En negativ sak med var att det var jävla långt att gå mellan campin å festival i år, å stämningen var nog fan bättre på campingen förra året med. Men annars var det fint. man fick ju tillockmed ha bandet på rätt arm =)

Just det gogglade mitt namn i dag å hittade denna artiklen från siesta http://hd.se/noje/2010/05/28/festen-har-borjat/

Här kommer lite bilder från festivalen. dock är jag väldigt dålig på att komma i håg att ta kort.


Det var trångt å mysigt i bilen ner

'
Jobbigt att bära packningen den länga jävla biten


Räzz diskar melon


Ståtliga jag



Jagv å filip någon kväll


sista kvällen. dycker didde å räzz ser så roliga ut =)


Sista kvällens Lådfest

Å detta får avsluta Siesta! festivalen
Ses igen på Midsommarfestivalen Kyss Torsten



RSS 2.0